За комплекс „Св. Йосиф“

Сградата на Дом за възрастни хора „Св. Йосиф” е специално проектирана и построена за целите си, така че да може оптимално да отговаря на потребностите на възрастните хора, които домуват в нея. Изграждането и започва през 2007 год. и завършва в края на 2011 год.

Разгънатата площ, с която разполага е 950 кв. м., което включва: 4 стаи с едно легло със собствен санитарен възел, и 9 стаи с две легла със собствен санитарен възел. Всяка от стаите е оборудвана с нови мебели, SOS система, телевизия и безжичен интернет. За прекарване на свободното време на домуващите и за нуждите на техните социални контакти на разположение са 2 зали с библиотека и кътове за тихи занимания.

За изготвянето на качествена и вкусна храна Дом за възрастни хора „Св. Йосиф”, разполага със собствена кухня разположена на площ от 85 кв. м. и оборудвана с изцяло нова техника. Храненето се извършва в просторна и светла столова.

Около дома са изградени зелени площи, където възрастните хора могат да се разхождат и да дишат с пълни гърди чистия въздух.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси или желаете да направите оглед на място, обадете ни се!